درباره ما 

موسسه مهرگان اندیشه سبز آریان ، با مجوز رسمی از سازمان نظام مهندسی کشاورزی  به شماره 140970709 با هدف مشاوره و توسعه کمی و کیفی آموزش های مهارتی بخش کشاورزی و منابع طبیعی از سال 1394 در شهر شیراز آغاز به کار کرده است. این موسسه با توجه به نیازهای بخش کشاورزی و منابع طبیعی در زمینه مشاوره و آموزش های کاربردی به افراد جویای کار در این حوزه، بویژه فارغ التحصیلان بخش کشاورزی، با بکارگیری متخصصان توانمند و با تجربه از سراسر کشور در جهت مشاوره، آموزش و ارتقای دانش عملی این افراد در سطح استان فارس و سایر استان های هم جوار فعالیت می کند. به عبارت دیگر این موسسه در نظر دارد با جمع آوری نخبگان جوان و باتجربه، با هدف مشاوره و تربیت تمامی افراد علاقه مند به کار در این بخش ها، بویژه جوانان و زنان روستایی گامی در جهت بهبود اشتغال و در نتیجه بهبود معیشت جامعه شهری و روستاییان بردارد.

مشاوره و پشتیبانی برای فعالان این بخش ها و همچنین برگزاری دوره های آموزشی مهارتی متقاضیان به صورت تئوری و عملی توسط متخصصان که اغلب از فارغ التحصیلان جوان و آشنا با دانش و تکنولوژی های روز دنیا می باشند انجام خواهد شد.

موسسه اندیشه سبز توسط خانم مهندس نحله مهرافروز فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی از دانشگاه دولتی یاسوج  مدیریت می گردد.

فهرست دوره ها

1-    بخش کشاورزی

                                           1.            پرورش قارچ خوراکی (دکمه ای و صدفی)                                                                                                                  

                                           2.            تولید وپرورش گیاهان دارویی

                                           3.            پرورش قارچ گانودرما

                                           4.            کاشت، داشت، برداشت و فراوری زعفران

                                           5.            پرورش گیاهان زینتی و آپارتمانی

                                           6.            تولید و پرورش آلوئه ورا

                                           7.            پرورش سبزی و صیفیجات گلخانه ای

                                           8.            کشت خاکی و هیدروپونیک صیفی جات

                                           9.            کاشت ، داشت و برداشت آنغوزه

                                      10.            کاشت، داشت و برداشت سیر

                                      11.            کاشت گیاه مورینگا

                                      12.            احداث گلخانه

                                      13.            اصول و مبانی کشت بافت و ریز ازدیادی

                                      14.            کاشت، داشت و برداشت هل

 

2-     بخش منابع طبیعی و شیلات

                               1.            پرورش زنبور عسل

                               2.            پرورش زالوی طبی

                               3.            پرورش و زهرگیری عقرب

                               4.            پرورش ماهیان سردابی_گرمابی

                               5.            پرورش و تکثیر میلورم و جیرجیرک

                               6.            تکثیر و پرورش ماهی های زینتی

                               7.             تولید ورمی کمپوست

                               8.            پرورش جلبک اسپرولینا

 

3-بخش دامپروری و طیور

                               1.            پرورش بلدرچین

                               2.            پرورش شترمرغ

                               3.            پرورش بوقلمون

                               4.            پرورش الاغ شیری

                               5.            تلقیح مصنوعی دام سبک و سنگین

                               6.            مدیریت تولید مثل در گاو شیری (همزمان سازی)

                               7.            پرورش گوسفند و بز (نژادهای پر سود)

                               8.            پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار

 

 

4-صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی

                   1.            خشک کردن میوه و سبزیجات

                   2.            ترشی جات و شوری جات

                   3.             تولید انواع مربا و مارمالاد

 

5-بخش کارگاه ها و نرم افزارهای آموزشی

                               1.            کارگاه مقاله نویسی علمی- پژوهشی و ISI

                               2.            کارگاه تئوری و عملی پروپوزال و پایان نامه نویسی (ویژه دانشجویان کشاورزی)

 

 

جهت دریافت مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.